Ερωτικό και οικονομικό ήταν το κίνητρο πίσω από το ενδεχόμενο της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, σύμφωνα με τον αδερφό της.

Ads

Τόσο ο ίδιος, όσο και η κόρη της κατέθεσαν την Δευτέρα στον ανακριτή και σύμφωνα Star, οι καταθέσεις τους ήταν πολύωρες.

Και οι δύο φέρονται να κατέθεσαν για έναν άνδρα, στον οποίο η Λαγούδη είχε δανείσει χρήματα και ο οποίος την ενοχλούσε τηλεφωνικά το τελευταίο διάστημα.

Η Ειρήνη Λαγούδη φέρεται να ζητούσε επίμονα από τον άνδρα να της επιστρέψει τα χρήματα, καθώς τα είχε ανάγκη και του τα είχε δανείσει προ διετίας προκειμένου να τον διευκολύνει.

Ads

Όπως φέρεται να ανέφερε η κόρη της, ακούγοντας τις συνομιλίες αυτές, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μπορεί και να απειληθεί η σωματική ακεραιότητα της μητέρας της και πως ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν αρκετά πιεστικός στα τηλεφωνήματά του.

Από την μεριά του, ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, που γνώριζε για τον συγκεκριμένο άνδρα, κάνει λόγο για μία σχέση της αδερφής του σε επίπεδο συντροφικότητας, ώστε να μπορεί να ξεφεύγει από την καθημερινότητα, ενώ φέρεται να δήλωσε στην ανακρίτρια πως θεωρεί ότι το κίνητρο της ενδεχόμενης δολοφονίας της αδερφής του ήταν και ερωτικό και οικονομικό.