Για πρώτη φορά μετά την καταγγελία για τον ομαδικό βιασμό που υπέστη σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά, η 24χρονη Γεωργία Μπίκα αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά, αποκαλύπτοντας τα στοιχεία και το πρόσωπό της, στην κάμερα, χωρίς φόβο, στέλνοντας το μήνυμά της στους δράστες.

Ads

Υπενθυμίζεται πως στην υπόθεση, όπως αποκάλυψε στο Tvxs.gr o γνωστός ακτιβιστής Ηλ. Γκιώνης, εμπλέκεται ο Βασίλης Λεβέντης, της ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας, ενώ η 24χρονη φέρεται να έχει αναγνωρίσει και τον αδερφό του Ευαγόρα Λεβέντη. 

Ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μαζί με τη Γεωργία Μπίκα, ανέβασε story στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο αναφέρει: «Η Γεωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπό και το όνομά της. Τώρα είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς».

Τόνισε μάλιστα πως «η Γεωργία δεν είναι μόνη, και το γιατί θα το μάθετε σύντομα».

Ads

Διαβάστε επίσης: Ηλ. Γκιώνης στο tvxs.gr: Ήταν ο Β. Λεβέντης ο άνθρωπος που κλήθηκε να απολογηθεί για τον ομαδικό βιασμό

image

Οι τοξικολογικές επιβεβαιώνουν την 24χρονη

Η αποκάλυψή της έρχεται λίγη ώρα μετά τις πληροφορίες για το  πόρισμα από τις τοξικολογικές εξετάσεις, το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνει την καταγγελία της 24χρονης.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε νωρίτερα το MEGA, εκτός μια σχετικά μικρή ποσότητα αλκοόλ, στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα. Ουσίες που μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Ο δικηγόρος της κοπέλας Γιάννης Μαρακάκης, είχε τονίσει ότι στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανοσμό της, θα αλλάξει το κατηγορητήριο και θα ασκηθεί δίωξη για βαρύτερη κατηγορία που θα μπορούσε να επιφέρει ακόμα και ισόβια κάθειρξη στους δράστες.

Επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της

Η 24χρονη έχει δηλώσει στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Ειδικότερα η 24χρονη έχει καταθέσει ότι αναγνώρισε δύο άτομα και είπε ότι θυμάται ακόμα ένα άτομο να υπάρχει στο δωμάτιο. Με το δεδομένο των τοξικολογικών εξετάσεων, τόσο ο 27χρονος θα κληθεί ξανά να καταθέσει όσο και ο δεύτερος που κατονόμασε η κοπέλα, ενώ το στοιχείο αυτό μπορεί να αναβαθμίσει την κατηγορία για ομαδικό βιασμό, που επισύρει ποινή ισοβίων.

Την ίδια στιγμή τα νέα δεδομένα φωτίζουν και την παράλληλη έρευνα για ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας.