Βίντεο από κάμερα ασφαλείας έξω από το ξενοδοχείο, όπου καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ads

Συγκεκριμένα, στο βίντεο, το οποίο αποκαλύπτει το zougla.gr, φαίνεται η 24χρονη Γεωργία  να προσπαθεί μόνη της να επιστρέψει στο ξενοδοχείο την βραδιά του πάρτι, καθώς, όπως αναφέρει το zougla.gr, προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο να περάσει ασφαλώς τη νύχτα σε  δωμάτιο του ξενοδοχείου για να κοιμηθεί, λόγω της άσχημης κατάστασής της, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι η Γεωργία Μπήκα πιο πριν, είχε αποχωρήσει με τη φίλη της από το πάρτι σε σουίτα του ξενοδοχείο, και στη συνέχεια, όπως έχει αναφέρει στις αρχές, προσπάθησε μόνη της να βρει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της, δίχως να τα καταφέρει τελικά.

Όπως υπογραμμίζεται από την πλευρά της 24χρονης, αυτό το βίντεο επιβεβαιώνει την άσχημη κατάσταση που ήταν το βράδυ μετά το πάρτυ, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με ορισμένους μάρτυρες της υπόθεσης που υποστηρίζουν ότι η 24χρονη δεν φαινόταν να ήταν μεθυσμένη ή ζαλισμένη.

Ads

Διαβάστε επίσης: