Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Αντ. Ελευθεριάνος διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων και παραβίαση δικαστικού απορρήτου σχετικά με την υπόθεση βιασμών και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Ads

Η έρευνα σκοπεύει να εξετάσει εάν τα παραπάνω αδικήματα έχουν τελεστεί με τη διακίνηση φωτογραφιών της ανήλικης ή άλλου οπτικού υλικού όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Σε περίπτωση που το πόρισμα της έρευνας δείξει ότι έχει διακινηθεί τέτοιο υλικό, υπάρχει παραγγελία να διερευνηθεί ποια είναι τα πρόσωπα που το διακίνησαν ώστε να αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε αυτά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας την Τετάρτη στην εκπομπή του ισχυρίστηκε πως οι φωτογραφίες κυκλοφορούν και μάλιστα άρχισε να τις βλέπει στο κινητό του στον «αέρα» της εκπομπής… και με περιγραφή:

Ads

«Στη φωτογραφία που τώρα είδα, φαίνεται το πρόσωπο του Μίχου, φαίνεται να έχει και κάμερα, φαίνεται ο βιασμός του ανήλικου». Σήμερα ο ίδιος πήρε πίσω τη δήλωσή του λέγοντας ότι παρερμηνεύθηκαν τα όσα είπε και ότι διάβαζε ένα μήνυμα που του το περιέγραφαν.

Το απόσπασμα