Πληθαίνουν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές για την υπόθεση του 40χρονου αστυνομικού που συνελήφθη για μαστροπεία και βιασμό κατ’ εξακολούθηση 34χρονης γυναίκας από το Καμερούν, με αυτά να δείχνουν μάλιστα πως ο ίδιος πιθανότατα εξέδιδε και άλλες γυναίκες.

Ads

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται η σχέση που είχε στο παρελθόν ο 40χρονος με μία γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία εντοπίστηκε και αναμένεται, σύμφωνα με το Mega, την Τετάρτη να παρουσιαστεί στην Ευελπίδων για να καταθέσει.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών υπάρχουν ενδείξεις ότι εκμεταλλευόταν την συγκεκριμένη γυναίκα όταν για μια περίοδο είχε σταματήσει να απειλεί και να αποσπά χρήματα από την 34χρονη, η οποία έχει περιγράψει στους αστυνομικούς την φρίκη που ζούσε στα χέρια του επί δύο χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία έχει καταγγείλει ότι αστυνομικός την απειλούσε, την βίαζε, την εξέδιδε και την κακοποιούσε συστηματικά. «Δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει. Παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω σπίτι, να του πληρώνω αμάξι», κατέθεσε η 35χρονη, ενώ σε άλλο σημείο προσέθεσε ότι «ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα, μετά λέει 50 ευρώ κάθε μέρα, μετά θέλει 100 ευρώ».

Ads

Ο αστυνομικός φέρεται να ήταν αυτός που πήγαινε την άτυχη γυναίκα στα ραντεβού με «πελάτες» και την παραλάμβανε στη συνέχεια. Όπως αναφέρουν σχετικά ρεπορτάζ, έχει καταγγελθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούσε υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ για να ελέγξει ότι το θύμα του «εργάζεται». Ακόμη χειρότερα, η καταγγελία εμπλέκει και ανώτερο του αστυνομικού, στον οποίο προσπάθησε ο τελευταίος να προωθήσει την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, ο αστυνομικός απειλούσε την 34χρονη γυναίκα και έπαιρνε 20-50 € ημερησίως. Μία φορά της απέσπασε 3.000 €, ενώ την ενημέρωνε για αστυνομικούς ελέγχους. Η γυναίκα πήρε την απόφαση να τον καταγγείλει. Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με σκοπό την σύλληψη του 40χρονου. Οι αστυνομικοί, της έδωσαν 500€ προσημειωμένα σε περίπτωση που της ζητούσε χρήματα. Τα πήρε και επέστρεψε στο σπίτι. Εκεί την περίμενε ο 40χρονος, της ζήτησε τα χρήματα και όταν βγήκε έξω τον συνέλαβαν

Ο 40χρονος μέχρι στιγμής, αρνείται τις κατηγορίες και την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.