O αστυνομικός που στα χέρια του έζησε η 18χρονη τον απόλυτο εφιάλτη και πλέον βαρύνεται σχεδόν με το μισό ποινικό κώδικα είχε εμμονή με τις ροζ πορνό ταινίες. Κατά τη μεταγωγή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκάλεσε αίσθηση η μπλούζα που φορούσε αφού εμφανίστηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με μπλούζα που παρέπεμπε στην πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής πορνογραφικών ταινιών στην Ελλάδα.

Ads

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση 18χρονης: Αντιδράσεις για τη συμπεριφορά της αστυνομίας – Απάντηση Χρυσοχοΐδη

«Η ζωή μου είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία», λέει μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 39χρονος. Μια ιστορία φρίκης με πρωταγωνιστή τον ίδιο που ικανοποιούσε πάνω στο 18χρονο κορίτσι τα αρρωστημένα του ένστικτα.

Υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στην Αθήνα. Η παραβατική του συμπεριφορά φαίνεται πως ήταν γνωστή στους κόλπους της αστυνομίας. Ο 39χρονος τον περασμένο Ιούνιο φέρεται να είχε εκτοξεύσει σοβαρές απειλές σε βάρος συναδέλφων κάτι που δεν συνάδει με την ιδιότητα του αστυνομικού.

Ads

Εμμονή και με τα όπλα

Ο 39χρονος ήταν πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνήθιζε να αναρτά φωτογραφίες στις οποίες δεν έκρυβε το πάθος του για τα όπλα. Όπως σ’ αυτή όπου απεικονίζεται να πυροβολεί στόχους. Τα γούστα του ήταν ακριβά. Κάτι που όχι μόνο δεν έκρυβε αλλά φρόντιζε να το προβάλλει κιόλας. Άλλοτε ποζάρει πίνοντας ακριβές σαμπάνιες κι άλλοτε πάνω σε υπερπολυτελές σκάφος φωτογραφίζεται με φόντο μαρίνα της Αττικής.

Φρόντιζε ωστόσο να κρύβει τα πιο σκοτεινά σημεία της ζωής του. Τον Φεβρουάριο του 2020 έγραφε στο Facebook για την πραγματική ευτυχία και την αγάπη. «Για εμένα ευτυχία δεν είναι τα χρήματα ούτε καν οι όμορφες στιγμές. Ευτυχία είναι να έχεις ανθρώπους αληθινούς γύρω σου που σε αγαπάνε πραγματικά» ανέφερε. Ενάμιση χρόνο αργότερα με απειλές και ξύλο αποκαλύπτεται ο ρόλος του στην υπόθεση του 18χρονου κοριτσιού.

Ναρκωτικά και ξύλο

Οι αποκαλύψεις για τον ρόλο αυτό του αστυνομικού είναι συγκλονιστικές. Σύμφωνα με την δικηγόρο της κοπέλας, Αντωνία Λεγάκη, ο 39χρονος «της έδινε κοκαΐνη και της στερούσε την τροφή». Παράλληλα, φαίνεται πως πίσω από τον αστυνομικό υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα trafficking και η κοπέλα έχει κατονομάσει και άλλα άτομα, τα οποία δεν έχουν συλληφθεί.

Όπως είπε η κυρία Λεγάκη στο OPEN, ο αστυνομικός έδινε ναρκωτικά στην κοπέλα και όταν δεν τα έπαιρνε, την έδερνε, ενώ όταν δεν πήγαινε σε πελάτη, της στερούσε την τροφή.

Ενδείξεις κυκλώματος και ερωτηματικά για τη στάση της αστυνομίας

Η Αντωνία Λεγάκη σημείωσε υπάρχουν και άλλα «τέρατα» ασύλληπτα για την υπόθεση της 18χρονης, καθώς δεν εμπλέκονται σε αυτήν μόνο ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της. Παράλληλα, κάλεσε τις Αρχές να απαντήσουν σε ορισμένα ερωτήματα για την υπόθεση.

«Το θύμα των βασανιστηρίων με την πραγματικά αξιοθαύμαστη στάση της σερβιτόρας, ξεφεύγει και πάει στην Αστυνομία. Ο νόμος λέει ότι εκείνη την ώρα πρέπει να διευκολυνθεί και να συλληφθεί ο δράστης. Μένει στο αστυνομικό τμήμα μέχρι το απόγευμα στις 18:00 χωρίς να καταγραφεί η μήνυση από τους Αστυνομικούς και τότε παίρνουν το κορίτσι με το περιπολικό και το πάνε στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων».

Στη συνέχεια, η συνήγορος της 18χρονης τόνισε: «Από τη στιγμή που μπαίνει στο Εσωτερικών Υποθέσεων, μας απαγορεύεται να το δούμε. Έχουν το θύμα και εξετάζεται επί ένα 12ωρο, αυτό είναι βασανιστήριο» και ανέφερε πως μετά την εξαφάνισαν με ένα πολιτικό αυτοκίνητο, χωρίς αν έχουν ενημέρωση οι δικηγόροι, πού πηγαίνει το αυτοκίνητο. Την πήγαν στο νοσοκομείο, στο νοσοκομείο της συμπεριφέρονται σαν να είναι κρατούμενη. Μπαίνουν οι αστυνομικοί μέσα στα εξετάστρια και δεν αφήνουν να πλησιάσει κανένας. Όταν διαμαρτυρήθηκαν οι γιατροί τους είπαν πως η κοπέλα είναι κρατούμενη», σημείωσε η δικηγόρος και στη συνέχεια έθεσε το ερώτημα: «Για ποιο λόγο η ΕΛ.ΑΣ αποκλείει το θύμα από την επαφή με τους συνηγόρους της και που εξυπηρετεί αυτό».