Υγειονομική βόμβα στο νοσοκομείο Αττικόν όπου στη χθεσινή εφημερία πάνω από 60 ράντζα βρίσκονταν στους διαδρόμους δημιουργώντας παράλληλα συνωστισμό ασθενών, συνοδών, γιατρών και νοσηλευτών. 

Ads

Οι καταγγελίες μαζί με τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν την τραγική κατάσταση ήρθαν στο φως από το Σωματείο Εργαζόμενων στο Νοσοκομείο, το οποίο στην ανακοίνωση του αναφέρει «απαγόρευσαν τα πανηγύρια αλλά για το “πανηγύρι” με τα ράντζα στο Αττικό τσιμουδιά».

«Συνεχίζεται η συνωμοσία σιωπής από την κυβέρνηση, τους Διοικητές, τους υπεύθυνους Ιατρικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, τους ειδικούς. Πάνω από 60 ράντζα στη χθεσινή εφημερία του ΑΤΤΙΚΟΥ. Συνωστισμός ασθενών, συνοδών, γιατρών, νοσηλευτών στους διαδρόμους. Υγειονομική βόμβα. Δε βαριέσαι… Κανένας λόγος ανησυχίας!», τονίζει το Σωματείο και προσθέτει: 

«Παρά τις εμπεριστατωμένες προτάσεις των εργαζομένων. 10 χρόνια τάζουν ότι θα λύσουν το πρόβλημα. Ούτε ο κορωνοϊός δεν στάθηκε ικανός να δαμάσει τις ψεύτικες υποσχέσεις τους. Τα συμφέροντα νικούν την κοινή λογική. Η δημόσια υγεία και ο ταλαίπωρος ασθενής πάλι στο εδώλιο. Αιδώς αργείοι… Για του λόγου το αληθές, επισυνάπτονται σημερινές εικόνες από τους διαδρόμους των κλινικών του Νοσοκομείου». 

Ads

image

image

image

image