Σε «οικογενειακή βεντέτα» αλλά και σε όσα ακούστηκαν για τη μητέρα του αποδίδει ο Κωνσταντίνος Φλώρος το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, στη Βουλή.

Ads

Μιλώντας πάντως σε τηλεοπτικούς ρεπόρτερ ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών αρνήθηκε ότι γρονθοκόπησε τον Β. Γραμμένο, ενώ απέδωσε την έκρηξή του στο ότι γεγονός «έβρισε τη μητέρα» του.

«Δεν τον γρονθοκόπησα. Τον έπιασα από το σακάκι και του έκανα λαβή, ρίχνοντάς τον κάτω» φέρεται να δήλωσε σύμφωνα με τον Alpha.

Αποκάλυψε δε πως «υπάρχει οικογενειακή βεντέτα» πίσω από το επεισόδιο, όπως και ότι υπάρχουν κι άλλα περιστατικά των δύο πλευρών.

Ads

Σε ερώτηση για το αν ενοχλήθηκε από τα σχόλια που ακούστηκαν στη Βουλή για τον πατέρα του, απάντησε πως «όχι, οι αναφορές στον πατέρα μου δεν με ενόχλησαν, αλλά το ότι έβρισαν τη μητέρα μου, που δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωνσταντίνος Φλώρος στον Alpha:

Κατά την ομιλία του κ. Χήτα, γυρνάει ο κ. Γραμμένος και μου είπε “βούλωσέ το σκουπίδι”. Του απαντάω να πάει να γαμ@@@ και μου απαντάει θα σου”γ@@@”. Του λέω “τι είπες;” και φεύγει από την αίθουσα. Ξαναγυρνάει και με κωλ@@@ και χειρονομίες για χειροπέδες μου λέει “θα σου γ… θα σε πάνε με τα βραχιολάκια μέσα”. Ετρεξα εκείνη τη στιγμή, βγήκα προς την είσοδο της αίθουσας, ήταν αστυνομικός μπροστά. Του λέω “πες τα μου εδώ μπροστά” και γυρίζει και λέει στον αστυνομικό “τι συμπεριφορά είναι αυτή”. Με σπρώχνει για να μπει στην αίθουσα, τον απώθησα κι εγώ και τον έριξα κάτω. Δεν του έδωσα καμία μπουνιά. Σαν κεφαλοκλείδωμα ήταν και τον έριξα κάτω. Μου έβρισε την μητέρα, ήμουν εκτός εαυτού. Αν θεωρείται παραβατική την δική μου συμπεριφορά, η δική του τι είναι; Είναι συμπεριφορά βουλευτή; Αυτό θέλετε να μου πείτε; Είναι συμπεριφορά βουλευτή να λέει “θα σου γ@@@”;

Όταν ρωτήθηκε για το αν μετάνιωσε για την πράξη του, απάντησε ωμά πως «όχι, δεν έχω μετανιώσει γιατί έβρισε τη μητέρα μου».