Σε μια αδιανόητη ανάρτηση προέβη ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος, αναφορικά με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, που ξυλοκοπήθηκε αναίτια και συνελήφθη από αστυνομικούς μαζί με τους γιους του στην ταράτσα του σπιτιού του στο Κουκάκι. 

Ads

Στη χυδαία ανάρτησή του ο Γιάννης Λοβέρδος – που έχει ουκ ολίγες φορές αναπαραγάγει fake news – όχι απλά υποστηρίζει ότι ο σκηνοθέτης «ελπίζει σε νέα καριέρα μετατρέποντας την πραγματικότητα σε μύθο», αλλά ανάρτησε και φωτογραφία του σκηνοθέτη χτυπημένου και με το κολάρο στο λαιμό. 

«Αφού δεν μπόρεσε να διακριθεί ως πετυχημένος σκηνοθέτης στη μυθοπλασία του κινηματογράφου, ελπίζει σε νέα καριέρα μετατρέποντας την πραγματικότητα σε μύθο, προς τέρψιν των ιδεοληπτικών συντρόφων του της αριστεράς!», γράφει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Λοβέρδος. 

Ο Γιάννης Λοβέρδος μάλλον δεν ενδιαφέρθηκε να δει το βίντεο με τις κραυγές του σκηνοθέτη από την ταράτσα, ούτε έχει ακούσει τις δηλώσεις του ή ακόμη χειρότερα το έκανε αλλά επέλεξε για μια ακόμη φορά να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και επιπλέον επιχείρησε να μειώσει έναν σκηνοθέτη που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον χώρο του πολιτισμού.