Για «πρόταση δυσπιστίας χωρίς αιτία» έκανε λόγο ο υπουργός Δημοσίων Έργων Μιχάλης Χρυσοχοϊδης υποστηρίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «κυνηγά μύγες με πολυβόλα».

Ads

 
Ο Μ. Χρυσοχοϊδης επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση και για το θέμα της ΕΡΤ αλλά και των υπό κατάληψη κτιρίων ή κλειστών ΑΕΙ, δρόμων, νοσοκομείων. «Αυτά είναι θέσεις που στηρίζει επισήμως το κόμμα» διερωτήθηκε.
 
Παράλληλα ανέφερε πως «σύντομα έρχονται στη Βουλή οι συμβάσεις για τους αυτοκινητόδρομους που θα δώσουν χιλιάδες θέσεις εργασίας», ενώ έκανε λόγο και για «θετικές ενδείξεις στην οικονομία».
 
Για το νόημα της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, σημειώνοντας πως «οι πολίτες θέλουν σταθερότητα».
 
«Μήπως η πρόταση μομφής έγινε για να δούμε ποιοι είναι οι πολιτικοί εταίροι του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν ξέρω κανένα προοδευτικό πολίτη που να συγκινήθηκε επειδή την πρόταση μομφής έσπευσαν να στηρίξουν οι εκφραστές του λόμπι της δραχμής και οι νεοναζιστές της ΧΑ.
 
Αν ήμουν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα αισθανόμουν από άβολα και αμήχανα μέχρι πάρα πολύ δυσάρεστα από τους αυτόκλητους υποστηρικτές. Το ερώτημα λοιπόν παραμένει. Γιατί κατατέθηκε η πρόταση δυσπιστίας», τόνισε.