Την υπεράσπιση των γερμανοντυμένων συνεργατών των ναζιστικών δυνάμεων κατοχής, ανέλαβε ξανά η «Χρυσή Αυγή».

Ads

Το site της νεοναζιστικής οργάνωσης επιτίθεται στην ΕΡΤ για την επιλογή της να προβάλλει στην επέτειο του «Όχι» το «προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ» του «σταλινοτσολιά» Στέλιου Κούλογλου, «Νεοναζί: Το Ολοκαύτωμα της Μνήμης».

Το ενδιαφέρον είναι ότι η Χρυσή Αυγή και το -παρόμοιων ιδεών- site ethnikismos.net, όχι μόνο υπερασπίζονται τα διαβόητα τάγματα ασφαλείας, των οποίων ακόμη και ο όρκος δήλωνε υποταγή στον Χίτλερ και είναι υπεύθυνα για την σφαγή χιλιάδων Ελλήνων, αλλά αρνούνται και την ίδια την ιδέα του δωσιλογισμού και των δωσίλογων, βάζοντας εισαγωγικά.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση που ως συνήθως, αφού πρώτα πεθαίνει ο νεοναζί και μετά το χούι του, καταλήγει με απειλές: «Ότι έκαναν εις βάρος μας το σύστημα και το μακρύ του χέρι – τα κομμούνια – θα το λάβουν!».

Ads

Η ανάρτηση:

ΑΙΣΧΟΣ! Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΠΡΟΒΑΛΛΕ ΩΣ «ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα ακόμα δείγμα για το ποιοι είναι στην πραγματικότητα αυτοί οι παλιάτσοι της Μέρκελ και του Σόρος που μας κυβερνούν –είναι κομμούνια του κερατά!- πήραμε την παραμονή της επετείου του «Όχι» του Ι. Μεταξά – ναι του Μεταξά, το λέμε και το ξαναλέμε για να σκάνε!

Είθισται, λοιπόν, τέτοιες μέρες, η τηλεόραση να προβάλλει κάτι σχετικό με την επέτειο. Ποιο ήταν το σχετικό για την κρατική ΕΡΤ; Το προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ του συριζομανή Κούλογλου, «Νεοναζί: Το ολοκαύτωμα της μνήμης», το οποίο προβλήθηκε σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, στις 22:10.

Σ’ αυτό, ο σταλινοτσολιάς Κούλογλου προσπαθεί να αποδείξει ότι η Χρυσή Αυγή είναι συνέχεια των «δοσιλόγων» της κατοχής – και για να ακριβολογούμε αυτούς που οι πολιτικοί απόγονοι των εαμοβουλγάρων κομιτατζήδων σαν τον λεγάμενο, θεωρούν «δοσιλόγους». Τα ηρωικά Τάγματα Ασφαλείας, χάρη στα οποία υπάρχει σήμερα Ελλάδα, που συμπεριλαμβάνει την Μακεδονία και την Θράκη, που ήθελαν να παραδώσουν στους Βούλγαρους οι επίστρατοι του σλαβισμού.

Και βέβαια, το θέμα δεν είναι το ντοκιμαντέρ του Κούλογλου. Σε αστική «δημοκρατία» ζούμε, το μακρύ χέρι του σάπιου καθεστώτος είναι τα κομμούνια, δικαίωμα του Κούλογλου -και του κάθε Κούλογλου- είναι να φτιάξει όσα ντοκιμαντέρ θέλει.

Αλλά δεν είναι δικαίωμα των ακριβοπληρωμένων κρατικοδίαιτων της ΕΡΤ, που χαρατσώνουν υποχρεωτικά ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, να κάνουν φτηνή προπαγάνδα εις βάρος του 7% (μιλάμε για το τελευταίο καταγεγραμμένο σε εκλογές ποσοστό της Χρυσής Αυγής, το οποίο τώρα πλέον –κατά γενικήν ομολογία- έχει γίνει διψήφιο…) που θέλοντας και μη τους πληρώνει!

(ΥΓ): Όλα αυτά βεβαίως δημιουργούν προηγούμενο («δεδικασμένο», στην νομική γλώσσα), χρήσιμο για την κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού, που θα’ ρθει οπωσδήποτε! Κι ότι έκαναν εις βάρος μας το σύστημα και το μακρύ του χέρι –τα κομμούνια- θα το λάβουν!

Το Ολοκαύτωμα της Μνήμης

Στο «Ολοκαύτωμα της Μνήμης» οι επιζώντες των ναζιστικών θηριωδιών σε Καλάβρυτα, Δίστομο και Χορτιάτη αλλά και Εβραίοι της Θεσσαλονίκης που οδηγήθηκαν στο Άουσβιτς περιγράφουν τα όσα έζησαν, οι μαθητές του Λυκείου του Διστόμου «εκθέτουν» τα ΜΜΕ που εξέθεσαν το χωριό τους παρουσιάζοντας το εσφαλμένα να έχει ψηφίσει τους πολιτικούς απογόνους των δολοφόνων των συγγενών τους και ο γιος του διαβόητου Ξενοφώντα Γιοσμά, μέλος της Χρυσής Αυγής σήμερα υποστηρίζει ότι ο Χίτλερ «αναγκάστηκε να κάνει τον πόλεμο» και άλλα πολλά που αποδεικνύουν τη στενή σχέση της Χρυσής Αυγής με τον ναζισμό…

Η ταινία του Στέλιου Κούλογλου ξεκινώντας από το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης έχει προβληθεί σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλές πόλεις του εξωτερικού, σε ειδική εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο και την περασμένη Πέμπτη προβλήθηκε σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ.

Με απόφαση του υπουργείου Παιδείας το ντοκιμαντέρ έχει διανεμηθεί σε όλα τα σχολεία της χώρας και έχει ενταχθεί στο σχολικό πρόγραμμα, ως όπλο ιστορικής μνήμης αλλά και αντιφασιστικό εργαλείο.

* Δείτε το «Νεοναζί: Το Ολοκαύτωμα της Μνήμης» στο tvxs.gr.