Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα για την οικογενειακή τραγωδία που συντελέστηκε στο Άργος, στην περιοχή Γεφύρια, όπου ένας 29χρονος σκότωσε την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του, έβαλε φωτιά στο σπίτι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ads

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «Αργολικές Ειδήσεις», ο πατέρας του δράστη, μικροβιολόγος, είχε αποκτήσει την 11χρονη από τον δεύτερο γάμο του με αναισθησιολόγο από το Άργος. Η γυναίκα είχε μεγαλώσει τον 29χρονο από τα οκτώ έτη του και μαρτυρίες κάνουν λόγο για εξαιρετικές σχέσεις των δύο.

Ο 29χρονος, απόφοιτος Ιατρικής, επισκέφτηκε το σπίτι στο Άργος, όπου βρίσκονταν η μητριά του και η ετεροθαλής αδελφή του, το βράδυ του Σαββάτου. Φαίνεται μάλιστα να ήταν ιδιαίτερα φιλικός και να έπαιξε μαζί τους πιάνο και κιθάρα, ενώ στη συνέχεια έπεσαν για ύπνο. Το μεσημέρι της επόμενης ημέρας και ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία, ο 29χρονος κλείδωσε τη μητριά του στην τουαλέτα και πυροβόλησε εν ψυχρώ την 11χρονη.

Στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι, ενώ η γυναίκα κατάφερε να απελευθερωθεί και να βγει στο μπαλκόνι καλώντας σε βοήθεια. Ο δράστης, με το ίδιο όπλο, είχε δώσει τέλος στη ζωή του λίγο νωρίτερα, στον τρίτο όροφο του κτιρίου, όπου και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο.

Ads

Αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το iefimerida, αναφέρουν πως ο δράστης δεν είχε διαγνωστεί με ψυχολογικά προβλήματα, ενώ μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με την ειδικότητα του οφθαλμίατρου. Ωστόσο η μητέρα φέρεται να είχε διαπιστώσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του και για αυτό τον λόγο επέλεξε το βράδυ του Σαββάτου να κοιμηθεί με την κόρη της. Σημειώνεται πως στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο 29χρονος είχε διαπληκτιστεί έντονα την προηγούμενη ημέρα με τον πατέρα του.