Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν  πως η ενίσχυση με εναέρια μέσα στην Εύβοια για την κατάσβεση της φωτιάς που είχε ξεσπάσει στις περιοχές Γαία και Κρεμαστό έγινε μετά από παρέμβαση της υποψήφιας βουλευτή μετην Νέα Δημοκρατία, Σοφίας Νικολάου.

Ads

Συγκεκριμένα, το 24ωρο έγραψε «Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η πρώην γενική γραμματέας αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφια βουλευτής ΝΔ Ευβοίας, Σοφία Νικολάου, αφού ήρθε σε επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Δήμα, επικοινώνησε με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας Βασίλειο Παπαγεωργίου ζητώντας την άμεση ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων με εναέρια Μέσα».

Την παρέμβαση της Σοφίας Νικολάου σχολίασε ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος σημείωσε στο twitter:

«Ο θρίαμβος του επιτελικού κράτους. Για να σβήσει η φωτιά παρεμβαίνουν οι υποψήφιοι βουλευτές!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!».

Ads

              Η απάντηση της Σοφίας Νικολάου
              
«Οι “αριστεροί” του χαβιαριού σαν τον Κώστα Ζαχαριάδη, που θα έσκιζαν τα μνημόνια έχουν δικαίωμα να μιλούν; Αυτοί που “εισπήδησαν” στη Δικαιοσύνη και θα έβαζαν τους αντιπάλους φυλακή μας κουνάνε το χέρι; Αιδώς Αργείοι…» έγραψε η κ. Νικολάου σαν απάντηση στο tweet του Κώστα Ζαχαριάδη.

Η ανταπάντηση Ζαχαριάδη

Έχει δίκιο η @SofiaNikolaou_

Ανανέωση σαν τη δική της δεν κάναμε. Βρέθηκε μέσα σ ένα απόγευμα από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά στη Νέα Δημοκρατία και κάνει και κρίσεις… Βρε τι άλλο θα ακούσουμε!