Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ενός στρατιωτικού (υπαξιωματικός), ηλικίας 40 ετών, συνέβη στην περιοχή της Αγίας Βάσσας, στο Νεχώρι της Χίου, λίγο πριν τις 3 το απόγευμα.

Ads

Ο στρατιωτικός επέβαινε σε ένα δίκυκλο το οποίο συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο τραυματίας έχει ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χίου, όπου οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Μάχη δίνουν οι γιατροί του νοσοκομείου Χίου για να απομακρύνουν τον κίνδυνο για την ζωή του 40χρονου υπαξιωματικού από την Κοζάνη. Ο άνδρας τραυματίσθηκε σοβαρά σε τροχαίο, που συνέβη στις 14:45 της Πέμπτης, στην περιοχή της Αγίας Βάσσας, στο Νεχώρι Χίου, σύμφωνα με το astraparis.gr.

Ads

Ο τραυματίας βρίσκεται στο χειρουργείο και το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι αιμάτωμα στο κεφάλι, για το οποίο δίνουν την μάχη οι γιατροί.

Στο νοσοκομείο Χίου έχει μεταβεί, για συμπαράσταση στον τραυματία, εκτός από τον ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Κιμουρτζή και η 50χρονη οδηγός του Ι.Χ. που ενεπλάκη στο τροχαίο.