Στα χέρια της Ασφάλειας Σαντορίνης έπεσε καταζητούμενος σωματέμπορος ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια ζούσε ως φυγάς και πήγε για διακοπές στη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Ads

Μάλιστα, μετά από μια βόλτα στη Μύκονο,  όπου περιφερόταν μαζί με μια κοπέλα, πέρασε με πλοίο στη Σαντορίνη για να συνεχίσει τις διακοπές του, όμως χθες και ενώ βρισκόταν στον αερολιμένα του νησιού για να πετάξει στο Βουκουρέστι οι έμπειροι αξιωματικοί τον έκριναν ύποπτο και αφού έβαλαν στο μικροσκόπιο τα στοιχεία του και είδαν οτι ήταν καταζητούμενος του πέρασαν χειροπέδες.

Σε βάρος του 40χρονου Ρουμάνου εκκρεμούσε από το 2016 ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Ιωαννίνων το οποίο ειναι σε ισχύ με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για σωματεμπορία. Ο ίδιος με δυο ακόμη συνεργούς του Έλληνες ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων στα Ιωάννινα κατηγορούνται για μαστροπεία.

Οι δυο συνεργοι του συνελήφθησαν όμως ο ίδιος είχε καταφέρει να ξεφύγει και να κατευθυνθεί στο Βουκουρέστι.

Ads

Στις 9 το πρωί της 20ης Αυγούστου έφθασε με πτήση της Wizz Air στη Μύκονο όπου παρέμεινε τέσσερις ημέρες και διασκέδαζε, ενώ στη συνέχεια με πλοίο πέρασε στη Σαντορίνη για να συνεχίσει το ταξίδι του.

Χθες στις 20:40 και ενώ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του αερολιμένα τον μπλόκαραν πριν μπει στο αεροπλάνο και σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή Νάξου.