Χαμός επικράτησε σε πάρτι που διοργανώθηκε στο γνωστό beach bar του Αλίμου Peñarrubia, όπου πάνω από 1.000 άτομα διασκέδασαν, σε συνθήκες συνωστισμού και χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά του κοροναϊού. 

Ads

Το πάρτι ήταν κάτι παραπάνω από γνωστό ότι θα γίνει αφού νεαρά άτομα είχαν κάνει σχετικές αναρτήσεις – προσκλήσεις. Μεταξύ αυτών και η κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, που σύμφωνα με την αναρτησή της δεχόταν και προσωπικά μηνύματα για κρατήσεις. 

image

Παρ’ όλα αυτά δεν υπήρξε καμία παρέμβαση ούτε από την αστυνομία, ούτε από άλλη αρμόδια Κρατική Αρχή, ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκειά του, όπως έγινε σε άλλη παρόμοια περίπτωση στη Μύκονο, με κάποιους να αφήνουν αιχμές για τις φιλικές σχέσεις του επιχειρηματία – ιδιοκτήτη του κλαμπ με υπουργούς της κυβέρνησης.

Ads

Στο πάρτι πάντως επικράτησε το αδιαχώρητο πράγμα που προκάλεσε αντιδράσεις. Έτσι υπήρξε παρέμβαση του δήμου Αλίμου. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Open, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης για το πάρτι που «δεν είχε προηγούμενο», στο μαγαζί μπήκε δίμηνο λουκέτο και επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ». Όπως είπε, το κλιμάκιο θα μετέβαινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο κλαμπ για να εκτελεστεί η απόφαση.