Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στον Βύρωνα, όπου γυναίκα απείλησε να αυτοκτονήσει επειδή της κάνουν έξωση από το σπίτι της.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαμέρισμα επί της οδού Βρυούλων 19 όπου διέμενε, είχε γίνει πλειστηριασμός, και η γυναίκα φέρεται να επέστρεψε σήμερα στο σπίτι.

Στο σημείο μετέβη δικαστικός επιμελητής ο οποίος ζήτησε τη συνδρομή διαπραγματευτή και αστυνομίας.

«Να φύγουν όλοι τώρα από το σπίτι μου» φώναζε η δανειολήπτρια από το μπαλκόνι απειλώντας ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της. Η ίδια καταγγέλλει πως πήραν προσωπική διαταγή να την πετάξουν στον δρόμο, παρ’ όλο που δεν έχει γίνει κανένα από τα πρωτόδικα δικαστήρια, που είναι προγραμματισμένα για τον επόμενο Νοέμβρη.

Ads

«Δικηγόρος το έχει πάρει το σπίτι… Δεν έχει γίνει το δικαστήριο με την Dovalue, δεν έχει γίνει το δικαστήριο με την Εurobank. Δεν έχει αποφασιστεί εάν είναι νόμιμα όλα αυτά» δήλωσε στη zougla.gr.

«Η προσωπική βγήκε χθες, ούτε τρεις μέρες δεν μου δώσαν να την ανακόψω». «Υπήρξε δικαστής που αποφάσισε να με βγάλει για έξι μήνες και μετά τι; Θα με ξαναβάλει; Έχω δώσει 170.000 και χρωστάω 50.000 και τα 50 ‘γίναν 240.000 και πλειστηρίασαν το σπίτι μου για 165.000» πρόσθεσε.

Τελικά, όπως αναφέρει ο 902.gr, κάτω από την πίεση των φορέων της περιοχής, αλλά και των εξοργισμένων κατοίκων, αποχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις που είχαν πάει για να διευκολύνουν την έξωση.