Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους διεξήχθη για μια ακόμη φορά η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη στην Ολομέλεια της Βουλής με επίκεντρο το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ads

Για τον «πιο κακό άνθρωπο στην ελληνική πολιτική σκηνή» έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας, ο οποίος στο τέλος με εμφανώς ειρωνική διάθεση έστειλε φιλάκια στον Παύλο Πολάκη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να περνάει στην αντεπίθεση, αποκαλώντας τον «διεφθαρμένο».

«Είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που έχει απολύσει δυο εργαζόμενους επειδή τους μισεί, τόσος κακός είστε. Κάποτε είχατε στεναχωρηθεί επειδή σας είχα παρομοιάσει με τον σκύλο Ραντανπλάν, τελικά δεν έχετε ούτε τη στοιχειώδη συναίσθηση ενός κυνός», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να προσθέσει: «Είστε ο πιο κακός άνθρωπος στην πολιτική σκηνή. Έχετε πρωτόγνωρη κακία και μίσος. Σε άλλες εποχές εμένα θα με είχατε σφάξει».

Από την δική του πλευρά ο συντονιστής της ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να απαντήσει: «Εσείς δεν είστε κακός, είστε διεφθαρμένος. Δεν είστε αθώος, είστε αρχειοθετημένος. Κάποιοι μας θα αντέξουμε».

Ads