Συνεχίζονται οι αναταράξεις στον απόηχο των αποκαλύψεων ότι και ο Μάκης Βορίδης βρέθηκε στο στόχαστρο του Predator, με τον Στέφανο Κασσελάκη μάλιστα να του ασκεί έντονη κριτική για την σιωπή του επί του ζητήματος.

Ads

Από τη μεριά του, ο υπουργός Επικρατείας σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί στον Ant1 παραδέχτηκε μεν ότι πράγματι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση μέσω Predator (αποκαλύπτοντας πως ενημερώθηκε σχετικά από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα), επεχείρησε όμως να υποβαθμίσει το γεγονός.

Μάλιστα, έσπευσε να επιτεθεί στον Στέφανο Κασσελάκη αναφέροντας ότι «όταν είσαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι καλό να έχεις μια αίσθηση των νομικών δεδομένων. Δεν περιμένω ο κ. Κασσελάκης να ξέρει καλά νομικά αλλά θα έχει κανένα άνθρωπο γύρω του που να του λέει καμιά κουβέντα».

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι εφόσον δεν προσδιορίζεται ο αποστολέας του κακόβουλου λογισμικού «δεν ξέρεις ποιος έχει κάνει την αξιόποινη πράξη».

Ads

Παράλληλα, υποστήριξε ότι έχουν γίνει όλες οι ενέργειες, η υπόθεση ερευνάται από την εισαγγελία. Στην ερώτηση γιατί δεν κατέθεσε μήνυση απάντησε ότι η μήνυση θα περιπλέξει τη δικογραφία.

 

Κασσελάκης κατά Βορίδη: Φοβισμένοι υπουργοί υπό παρακολούθηση – Ακόμα και ο ακροδεξιός λύκος γίνεται αρνάκι

Από τη μεριά του, ο Στέφανος Κασσελάκης επανήλθε στο ζήτημα βάλλοντας κατά του Μάκη Βορίδης για τις νέες δηλώσεις του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «ένα υπουργικό συμβούλιο φοβισμένων υπουργών υπό παρακολούθηση» και τονίζει ότι «ακόμα και ο ακροδεξιός λύκος γίνεται αρνάκι».

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνει ότι «ο κ. Βορίδης προσπαθεί να μας πείσει ότι το να σε παρακολουθούν με Predator είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Ένα υπουργικό συμβούλιο φοβισμένων υπουργών υπό παρακολούθηση. Σε τέτοιες συνθήκες, ακόμα και ο ακροδεξιός λύκος γίνεται αρνάκι».