Σοβάδες έπεσαν στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, στη Νέα Δημητριάδα, με αποτέλεσμα να ανασταλεί η λειτουργία της μίας πτέρυγας από τις δύο του κτιρίου και να μην γίνει μάθημα σε έξι τμήματα.

Ads

Οι εκπαιδευτικοί που πήγαν το πρωί βρήκαν πεσμένους τους σοβάδες, ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Πολύζος. Η διεύθυνση ενημέρωσε την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, κλιμάκιο έκανε αυτοψία και αποφασίστηκε να γίνει άμεση παρέμβαση.

«Αποφασίστηκε από τον δήμο να κλείσει η μία πτέρυγα που στεγάζει τα έξι τμήματα από τα 12 του 21ου δημοτικού σχολείου και να γίνει επιδιόρθωση της ζημιάς. Έτσι για σήμερα λειτουργεί το μισό σχολείο» επισήμανε ο κ. Πολύζος

Σύμφωνα με τον ίδιο, μίλησε με τον αντιδήμαρχο, ο οποίος του διαβεβαίωσε ότι το θέμα θα διευθετηθεί το Σαββατοκύριακο, ώστε το σχολείο να λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα.

Ads

Σημειώνεται ότι το γυμναστήριο του σχολείου δεν χρησιμοποιείται μετά τις πλημμύρες λόγω του ότι υπέστη ζημιές, όπως ανέφερε μητέρα μαθητή του σχολείου, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα λειτουργήσει το ολοήμερο σήμερα, καθώς στεγάζοταν στο κτίριο στο οποίο έπεσαν οι σοβάδες.