Πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια φαίνεται ότι ήταν το ποσοστό αλκοόλ που είχε καταναλώσει ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε και σκότωσε το 4 μηνών βρέφος στον Βόλο το βράδυ του Σαββάτου (5/11).

Ads

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του MEGA, επειδή το τροχαίο ήταν θανατηφόρο δεν διενεργήθηκε αλκοολομέτρηση, αλλά ο 33χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος και ούρων σε νοσοκομείο, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών.

 

 

Μητέρα βρέφους: Παίρνουμε μια μηχανή και όποιον πάρει ο χάρος;

«Δεν έτρεξε η γιαγιά να πάρει το μωρό από τον δρόμο. Εγώ κατέβαζα το καρότσι από το αυτοκίνητο. Εγώ, η μάνα του» είπε η μητέρα του βρέφους μιλώντας στο MEGA.

«Έτρεξα, πήρα αγκαλιά το μωρό και το έδωσα στην γιαγιά του, η οποία βρισκόταν απέναντι. Για να φύγει με ταξί να προλάβουμε να σώσουμε το μωρό», είπε.

Ads

«Εγώ πήρα τον παππού, δηλαδή τον πατέρα μου και πήγαμε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο μου», συνέχισε η μητέρα του βρέφους.

«Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος και πήγαινε να περάσει τον δρόμο, ανεξαρτήτως αν είναι διάβαση ή όχι, και λιποθυμήσει δηλαδή τον πατάμε από πάνω και τον σκοτώνουμε; Αυτό θέλουν να μας πούνε; Παίρνουμε μια μηχανή και όποιον πάρει ο χάρος;» ανέφερε κλείνοντας.