Πολύ σοβαρή καταγγελία από τον πατέρα μαθητή γυμνασίου από σχολείο της ευρύτερης περιοχής του Πηλίου έλαβε χώρα. Η τριήμερη σχολική εκδρομή για τον μαθητή κατέληξε σε εφιαλτικά τραυματική εμπειρία, καθώς έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, όπως αποκάλυψε στον πατέρα του.

Ads

Ο μαθητής είχε πάει σε σχολική εκδρομή στα Γιάννενα και αφού ομολόγησε το τι του συνέβη στον πατέρα του, κατά την επιστροφή, εκείνος κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου.

Σεξουαλική κακοποίηση

Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι έγινε καταγγελία από τον γονέα ότι το παιδί του κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του.

Το θύμα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ενώ ο 15χρονος μαθητής κοιμόταν. Ο ανήλικος μαθητής, ξύπνησε από την παρενόχληση που δέχθηκε.

Ads

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας ανηλίκων, καθώς και οι γονείς των ανήλικων φερόμενων ως δραστών, οι οποίοι και μετέβησαν στο Τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν. Έχει κληθεί να εξεταστεί και η διευθύντρια του Γυμνασίου.