Διακόπηκε οριστικά ο αγώνας βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», καθώς έξω από το γήπεδο εκτυλίσσονται επεισόδια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό άνδρα των ΜΑΤ, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Ads

Ο αστυνομικός, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δέχθηκε φωτοβολία ευθείας βολής στο μηρό, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα. Παρελήφθη από το ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του, με ακατάσχετη αιμορραγία, και διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Εκεί κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί, ενώ τώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες.

Στο Κρατικό Νικαίας εσπευσμένα ο Γιάννης Οικονόμου

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μετέβη εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο τραυματίας αστυνομικός. Στο νοσοκομείο έχει σπεύσει και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Ads

Σύμφωνα με την Αστυνομία, «150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με την χρήση χημικών». Η μυρωδιά από τα δακρυγόνα πέρασε μέσα στο κλειστό γήπεδο και κατόπιν απόφασης του διαιτητή οι παίκτες των δύο ομάδων αποχώρησαν στα αποδυτήρια.

LEAGUE CUP “ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ” 2023-2024 / ΟΣΦΠ – ΠΑΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)