Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας από το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με  θύματα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και τα δύο εγγόνια τους στη Λεμεσό  βλέπει το «φως» της δημοσιότητας.

Ads

Στο βίντεο που δημοσιεύει το Cyprustimes.com καταγράφεται η μοιραία στιγμή που ο διερχόμενος οδηγός παραβιάζει το φανάρι και που έχεις ως αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση.

Ο 44χρονος Σύρος που οδηγούσε το φορτηγάκι συνελήφθη καθώς φαίνεται πως παραβιάζει το κόκκινο φανάρι με ιλιγγιώδη ταχύτητα, την ώρα που το αυτοκίνητο με την οικογένεια έκανε στροφή δεξιά έχοντας πράσινο.

 


Η σύγκρουση έγινε σε διασταύρωση που ελέγχεται από φανάρια, όταν το αυτοκίνητο των θυμάτων συγκρούστηκε με ημιφορτηγό στο οποίο επέβαινε ζευγάρι από τη Συρία.

Τα τέσσερα θύματα, μέλη της ίδιας οικογένειας είχαν γιορτάσει μαζί την Πρωτοχρονια και τα δύο εγγόνια (μια 27χρονη που οδηγούσε το αυτοκίνητο και ένας 17χρονος) μετέφεραν τον παππού και τη γιαγιά τους (ηλικίας 73 και 74 ετών αντίστοιχα° στο σπίτι τους.

Ads

Σε κάποιο σημείο επιχείρησε η 27χρονη οδηγός να στρίψει δεξιά και τότε συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ο Σύρος.

Τα 4 άτομα απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Στο ημιφορτηγό επέβαινε ζεύγος από τη Συρία, που τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, πιο ελαφρά ο οδηγός και με κατάγματα αυχένα, στέρνου και πλευρών η συνοδηγός.

Έχοντας ήδη προχωρήσει στη σύλληψη του οδηγού του ημιφορτηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο, τα μέλη της Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό τις εξετάσεις σε μια προσπάθεια να καταλήξουν στα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα.