Με πόνους στο στήθος μεταφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης από τη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι, όπου και διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Ads

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης υπεβλήθη σε επέμβαση τοποθέτησης στεντ, σύμφωνα με πληροφορίες και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Βρίσκεται εκτός κινδύνου η υγεία του και στο πλευρό του έχει από την πρώτη στιγμή τη σύντροφό του.

Η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονικά στο μαγαζί που τραγουδάει αλλά και στο τηλεοπτικό σόου που συμμετέχει, ως κριτής η ίδια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

 

Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη

Σε νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλης Μπισμπίκης ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του και ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση, την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία σε όλους!», έγραψε σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ads