Σε λαϊκό προσκύνημα έχει τεθεί η σορός του Βασίλη Καρρά, ο οποίος πέθανε παραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών.

Ads

Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης (26/12) στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή.

Πολλοί κρατούν μπουκέτα με λευκά λουλούδια ώστε να αφήσουν στο φέρετρο και είναι ιδιαίτερα συγκινημένοι. Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία έως τη 1 το μεσημέρι, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας.

https://www.youtube.com/watch?v=ohrKDfTM-wU&ab_channel=Thesstoday

Η ταφή του σπουδαίου καλλιτέχνη θα γίνει την Τετάρτη στις 12:00 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τον τόπο που γεννήθηκε και τόσο αγαπούσε, άλλωστε αυτή ήταν και η τελευταία επιθυμία του. Η οικογένειά του έχει ζητήσει αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Ads

Στο τελευταίο αντίο θα τον τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Χθες Δευτέρα (25/12) εκατοντάδες Θεσσαλονικείς κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης και υπό τους ήχους τραγουδιών του, αποχαιρέτησαν τον «άρχοντά» τους.