Αποχωρεί από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ ο Βασίλης Χιώτης.

Ads

Πρόκειται για απόφαση που σύμφωνα με πληροφορίες έχει ληφθεί εδώ και καιρό, έπειτα από διαφωνίες μεταξύ του ίδιου και της ιδιοκτησίας του σταθμού.

Αν και όπως προαναφέρθηκε πρόκειται να αποχωρήσει από τη θέση του διευθυντή, δεν αναμένεται να αποχωρήσει και από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο, την οποία παρουσιάζει μαζί με το Νότη Παπαδόπουλο.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Χιώτης δέχθηκε έντονη κριτική πριν λίγα 24ωρα, όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής του προέβη σε ένα χυδαίο ομοφοβικό σχόλιο κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη.

Ads

Πιο συγκεκριμένα, σε συζήτηση για το μέρος που θα καταταγεί στον στρατό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Βασίλης Χιώτης ανέφερε -εν μέσω καγχασμών- ότι «βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα».

Μετά τις έντονες αντιδράσεις, ο Βασίλης Χιώτης επανήλθε με ανάρτηση στο twitter για να «απολογηθεί», αναφέροντας ότι «επειδή βλέπω οτι μου επιτίθενται ορισμένοι για ένα σχόλιο που έκανα και που ομολογώ οτι ήταν απερίσκεπτο, αποσαφηνίζω: Τιμώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και καμιά πρόθεση δεν είχα τον προσβάλλω. Σιχαίνομαι κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν. Έκανα φάουλ».