Δεν προσήλθε τη Τρίτη στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενημερώνοντας πως θα στείλει υπόμνημα εντός των επόμενων ημερών. Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός είχε κληθεί από την δικαστική λειτουργό για να παρέχει εξηγήσεις σχετικά με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των «ερυθρόλευκων» μετά το παιχνίδι με τον Βόλο για την Stoiximan Super League.

Ads

Στην επίμαχη ανακοίνωση γίνεται λόγος για εγκληματική οργάνωση και παρακράτος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ χαρακτηρίζονται ανύπαρκτα τα υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη που έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Χθες, η κ. Αδειλίνη κάλεσε τον κ. Μαρινάκη να προσέλθει την Τρίτη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά τόσο την ίδια, όσο και τον αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου και εποπτεύοντα εισαγγελέα επί του αθλητισμού Γεώργιο Οικονόμου.

Σήμερα, προσήλθε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Βασίλης Δημακόπουλος, δικηγόρος του κ. Μαρινάκη, ο οποίος ενημέρωσε τόσο την κυρία Αδειλίνη όσο και τον κ. Οικονόμου για την πρόθεση του προέδρου του Ολυμπιακού να παραδώσει εγγράφως όσα στοιχεία έχει στη διάθεσή του για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ads

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται ο κ. Μαρινάκης να καταθέσει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σχετικό υπόμνημα, το περιεχόμενο του οποίου θα αξιολογηθεί από την κυρία Αδειλίνη η οποία θα καθορίσει και τις περαιτέρω ενέργειές της.