«Την Κυριακή κάνουμε τη μεγάλη αλλαγή για να απαλλαγούμε οριστικά από τον ΣΥΡΙΖΑ», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια της κεντρικής του προεκλογικής ομιλίας στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας την ψήφο των γαλάζιων ψηφοφόρων.

Ads

«Αυτή την Κυριακή δεν θα είναι η κεντροδεξιά που θα ανησυχεί για το μέλλον της, θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Απόστολος Τζιτζικώστας επιλέγοντας στρατηγικά να χτυπήσει το κυβερνών κόμμα, για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του στις γαλάζιες εκλογές.

Ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε ότι η μεγάλη Ν.Δ. αποτελεί τη «σοβαρή εναλλακτική διακυβέρνηση», ενώ σημείωσε ότι «η πατρίδα χρειάζεται χτίσιμο, και αυτό θα το κάνει η ΝΔ».

«Δεν είναι ο νεοφιλευθερισμός ο δρόμος μας. Ούτε μια ακραία ρητορική που μας απομακρύνει από τις αξίες που πάντα πρεσβεύαμε. Μόνο με τις μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες θα ξανακάνουμε την παράταξη μας, μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που θα απευθύνεται σε όλους. Όχι σε υποσύνολα. Μόνο αν δουλέψουμε έξω από τους αυτοματισμούς του χθες. Μόνο αν η κοινωνία καταλάβει ότι… καταλάβαμε και δεν επιμένουμε σε μια πραγματικότητα που δεν αντιστοιχεί σε όσα ζει η κοινωνία. Μόνο αν η νέα Νέα Δημοκρατία δεν κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες, δεν τους διχάζει, δεν κοιτάει την μία κοινωνική ομάδα να συγκρούεται με την άλλη, γιατί φίλες και φίλοι αρκετά με τις διαιρέσεις, αρκετά με τις αφαιρέσεις. Ήρθε η ώρα να προσθέσουμε δυνάμεις, να πιστέψουμε στους Έλληνες, και να πολλαπλασιάσουμε τη δύναμή μας, μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε», κατέληξε.

Ads