Τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την επιστολή 87 βουλευτών και στελεχών στον Κασσελάκη με «βολές» για το εκλογικό αποτέλεσμα, το «μαύρο» χρήμα και την «Αυγή», σχολίασε η βουλεύτρια του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη.

Ads

«Δεν καταλαβαίνω γιατί κυκλοφόρησε το κείμενο, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του κόμματος ότι θα συγκληθεί η κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στις 7 Ιουλίου (την Πέμπτη 4 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος). Οι συνάδελφοι θα μπορούσαν να περιμένουν την συνεδρίαση του κομματικού οργάνου αντί να παραβιάζουν απροκάλυπτα τις οργανωτικές δημοκρατικές αρχές» είπε αρχικά η κ. Τζάκρη μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ / Σε τροχιά νέας διάσπασης;

«Εκτιμώ πώς δεν υπάρχει ενδεχόμενο διάσπασης στο κόμμα. Πολλά από τα αιτήματα της επιστολής των 87 είναι ξεπερασμένα και κάποιοι ισχυρισμοί είναι αβάσιμες διαπιστώσεις» τόνισε επίσης.

Ads

Για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της «Αυγής», η ίδια υποστήριξε πως «δεν θα γίνει καμία απόλυση δημοσιογράφου»

«Η εποχή μας κυριαρχείται από το ψηφιακό άλμα και οι εφημερίδες παγκοσμίως για να επιβιώσουν γίνονται ηλεκτρονικές, με συνδρομητές. Χρειαζόμαστε το κύρος της έντυπης έκδοσης αλλά χρειαζόμαστε και το ηλεκτρονικό μέσο, για την ταχύτητα της κυκλοφορίας της είδησης.

Η Αυγή δεν έκλεισε. Όμως οικονομοτεχνικά το καθημερινό φύλλο δεν βαίνει, όταν έχεις το site avgi.gr που ανεβάζει το ίδιο περιεχόμενο με την εφημερίδα και καθημερινά μπαίνουν 100-200.000 χρήστες.

Η λύση να κλείσει το καθημερινό φύλο, να διατηρηθεί το κυριακάτικο και να ενισχυθεί το site είχε ληφθεί επί Τσίπρα, από αυτούς που σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα»  είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.