Το twitter έριξε και τον νέο λογαριασμό που είχε δημιουργήσει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μετά το μπλοκ που είχε γίνει στον πρώτο του λογαριασμό πριν από λίγες εβδομάδες. Αυτή την φορά φαίνεται ότι αφορμή στάθηκε το βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο youtube Zaraleakstv για την κακοκαιρία «Ελπίς», αποσπάσματα του οποίου έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ads

Στο βίντεο αυτό, μεταξύ άλλων, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αναφέρει ότι ο ιδιωτικός τομέας θριαμβεύει σε κέρδη, η κυβέρνηση αποφεύγει να μπει στα πόδια του ιδιωτικού τομέα -πχ να επέμβει σε πεντάστερα ξενοδοχεία, όπου λαμβάνουν χώρα βιασμοί , αλλά ο πρωθυπουργός κάνει τον ντίλερ για τις καλές εταιρείες και κάνει τον ντίλερ, κλείνοντας την συμφωνία στα δύο χιλιάρικα, για να γλιτώσουν τα πολλαπλάσια που θα έδιναν αν πήγαινε δικαστικά το θέμα.

Έτσι, η νέα επίθεση που δέχτηκε το προφίλ του κωμικού στο twitter φαίνεται να είναι μία προσπάθεια λογοκρισίας μετά την καυστική κριτική που έκανε εναντίον της κυβέρνησης. 

Οι χρήστες του twitter όπως και μετά το πρώτο μπλοκ του λογαριασμού του Χριστόφορου Ζαραλίκου δημιούργησαν το hashtag #free_zaralikos και στα σχόλια τους κάνουν λόγο για λογοκρισία και προσπάθεια φίμωσης σε όσους κάνουν κριτική στην κυβέρνηση.

Ads