«Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη δικαστές στην Αθήνα. Το φως θα νικήσει το σκοτάδι»: στη λακωνική αυτή δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντησή του με τον Χρήστο Ράμμο στα γραφεία της ΑΔΑΕ.

Ads

Εντύπωση, τουλάχιστον σημειολογικά, προκάλεσε το γεγονός οτι ο Αλέξης Τσίπρας, μπήκε στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής με άδεια χέρια και βγήκε κρατώντας έναν φάκελο. Προφανώς, η αξιωματική αντιπολίτευση έχει πλέον στοιχεία από την έρευνα της ΑΔΑΕ για τις παρακολουθήσεις.

Διαβάστε επίσης: Γ. Οικονόμου για δηλώσεις Τσίπρα από ΑΔΑΕ: «Xρησμοί» με κλεμμένες ατάκες

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον απόηχο του αιτήματος του προέδρου της Αρχής για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προκειμένου να την ενημερώσει για τα αποτελέσματα των ελέγχων που αφορούν στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ads

Διαβάστε επίσης: Ράμμος στην Επιτροπή Θεσμών: Συνταγματικό μου καθήκον να ενημερώσω τη Βουλή

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να θέσει το ζήτημα και στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που θα έχει μαζί της στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ αναμένεται να κάνει λόγο για μια υπόθεση που πλήττει την ίδια τη δημοκρατία και θα ενημερώσει για τις θεσμικές πρωτοβουλίες που σκοπεύει να αναλάβει το επόμενο διάστημα.