Το δικό του αντίο έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη που έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από τη μαχη που έδινε με τον καρκίνο, τονίζοντας ότι «στη σύντομη ζωή του πρόλαβε να κάνει περισσότερα και σημαντικότερα από τον καθένα μας».

Ads

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο facebook

«Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας σπουδαίος άνθρωπος. Στη σύντομη ζωή του πρόλαβε να κάνει περισσότερα και σημαντικότερα από τον καθένα μας.

Σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς, μα ακόμη πιο ψηλά τα όμορφα ιδανικά της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης στους αγώνες της ζωής.

Ads

Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε».

Το αντίο του Νάσου Ηλιόπουλου

Από τη μεριά του και ο Νάσος Ηλιόπουλος αποχαιρέτησε με τον δικότ του τρόπο τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, αναφέροντας ότι «δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο θα μας λείψει κ πόσο τυχεροί ήμασταν που τον γνωρίσαμε».

«Ο Αλέξανδρος έδωσε όλες του τις μάχες με περηφάνια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Παράδειγμα ανθρωπιάς, ευγένειας και αγώνα. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο θα μας λείψει κ πόσο τυχεροί ήμασταν που τον γνωρίσαμε. Δύναμη κ κουράγιο στην οικογένεια του», αναφέρει σε ανάρτηση του σστο twitter.