Μετά από έρευνα που έκαναν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής προέκυψε ότι ο 18χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Χαλάνδρι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Ads

Επιπλέον, όπως φαίνεται δεν φορούσε ούτε την ζώνη ασφαλείας. Υπενθυμίζεται ότι για να διευκρυνιστούν οι συνθήκες του δυστυχήματος κλήθηκε ένας 20χρονος να ακταθέσει. Τελικά, η κατάθεση οδήγησε σε σύλληψη και του ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικων της Αθήνας για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε το θάνατο αλλου ανθρώπου, σε βαθμό κακουργήματος.

Αυτό συνέβηκαθώς θεωρούν πως οι δυο νεαροί έκαναν κόντρες και γι’ αυτό ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο, πέφτοντας πάνω στο δέντρο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Πως έγινε το δυστύχημα

Λίγο μετά τις 04:00, ο 18χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, ενώ κινείτο στην οδό Παπανικολή και έπεσε πάνω σε δένδρο.

Ads

«Ξαφνικά ακούσαμε ένα σπινιάρισμα γύρω στα 50 με εκατό μέτρα τουλάχιστον και ξαφνικά ένα μπαμ σαν βόμβα. Αυτό ήταν… Αντικρίσαμε το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο. Έχασε τον έλεγχο, δεν υπάρχει περίπτωση. Και το άλλο το όχημα που ήταν μαζί τα παιδιά δεν έχει γρατζουνιά», δήλωσε κάτοικος της περιοχής στην κάμερα του Open.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.