Τραγωδία από τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο Κολιάκι Αργολίδας το απόγευμα της Δευτέρας (28/10). Μετά από τη σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων μια μητέρα ανασύρθηκε νεκρή από τα συντρίμμια, ενώ το ανήλικο παιδί της, που είναι πέντε ετών, μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο Άργους από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ads

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένα αυτοκίνητο πήγε να στρίψει σε φούρνο που υπάρχει στην περιοχή σε ύψωμα. Το αμάξι είχε στα αριστερά το μαγαζί. Ένα δεύτερο αυτοκίνητο πέρασε με υπερβολική ταχύτητα, εμβόλισε το πρώτο και το έριξε προς το βουνό, ενώ ένα τρίτο αμάξι που ακολουθούσε καρφώθηκε πάνω στο δεύτερο. Η ορατότητα στο σημείο δεν είναι μεγάλη, ειδικά από τη στιγμή που ο ήλιος έχει «πέσει».

Μέσα από το χωριό περνάει ο δρόμος (στενός, με στροφές και σε πολλά σημεία χωρίς ορατότητα) που συνδέει την Ερμιονίδα με την Παλαιά Επίδαυρο και τον οδικό άξονα για την Κόρινθο και την Αθήνα. Ανάμεσα στο Κολιάκι και την Τραχειά υπάρχει επικίνδυνη διασταύρωση με τον κεντρικό δρόμο που ενώνει την Ερμιονίδα με το Λυγουριό και το Ναύπλιο.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας, ενώ επίσημη ανακοίνωση θα εκδώσει η αστυνομία.

Ads