Τα «γαλλικά» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην κεντρική εφορευτική επιτροπή του κόμματος διαψεύδουν συνεργάτες του καθώς το κλίμα στη ΝΔ θυμίζει όλο και περισσότερο… διάσπαση. 

Ads

Διαψεύδουν επίσης σχόλια και δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον προσωρινό πρόεδρο του κόμματος να αφήνει υπονοούμενα ή αιχμές περί μεθοδεύσεων με στόχο οικονομικό όφελος κάποιων μέσω της εταιρείας που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών.

«Ποτέ δεν ετέθη κάτι τέτοιο από την πλευρά μας. Εμείς θέτουμε μονό θέμα για τα διαδικαστικά και για το διαγωνισμό που αφορά στην εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών», τονίζουν.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εισέβαλε χθες κατά τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ και πριν πάρει τον συνεργάτη του Θεόδωρο Αμπατζόγλου για να φύγουν «έλουσε» με βαριές εκφράσεις τον γενικό γραμματέα της ΝΔ, Αντρέα Παπαμιμίκο και τον γενικό διευθυντή του κόμματος, Κώστα Τσιμάρα, ο οποίος μάλιστα σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο να κάνει μήνυση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

Ads