Τρείς αλλοδαποί άνδρες τραυματίστηκαν μετά από μυστηριώδη επίθεση με πυροβολισμούς λίγο μετά τις 21.00 την Τετάρτη στην οδό Μανωλιάς στην περιοχή της Αναβύσσου.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες για τα θύματα, πρόκειται για κουρδικής καταγωγής, που μεταφέρθηκαν αρχικά στο κέντρο υγείας Καλυβίων, ενώ οι δύο εξ αυτών διακομίστηκαν αργότερα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι τρεις άνδρες κάθονταν στο μπαλκόνι του σπιτιού που είχαν νοικιάσει ώσπου δύο άνδρες κατέφθασαν πεζοί έξω από το οίκημα που υπάρχει στο διαμέρισμα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους. Οι δράστες, όπως φαίνεται, άδειασαν τους γεμιστήρες δύο πιστολιών, με τις περισσότερες  σφαίρες να βρίσκουν το στόχο τους. Στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ. από την δυσπρόσιτη περιοχή η οποία έχει μόνο έναν δρόμο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο του περιστατικού 20 κάλυκες, οι οποίοι έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.  

Ads

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο λόγος της συμπλοκής ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Οι άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών της Γενικής Ασφάλειας Αττικής που ανέλαβαν να ρίξουν φως στο περίεργο αυτό περιστατικό, μιλούν για μια μυστηριώδη υπόθεση.

Έτσι εξετάζουν πολλά σενάρια, ωστόσο για να βρουν την αρχή του νήματος που θα τους βοηθήσει να συνθέσουν το παζλ της εγκληματικής ενέργειας πρέπει να πρώτα να μάθουν από τα ίδια τα θύματα, γιατί βρίσκονταν στην Ελλάδα, ποιοι ακριβώς είναι και γιατί κάποιοι θέλησαν να τους στερήσουν από τη ζωή. Ακόμα όμως δεν μπορούν καταθέσεις από τα θύματα, καθώς δεν τους το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας τους.

Οπότε προς το παρόν έχουν αρκεστεί σε καταθέσεις κατοίκων της γειτονιάς της Αναβύσσου που σημειώθηκε το περιστατικό, αλλά και στην ανεύρεση τυχόν μαρτύρων και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν πολλά οικήματα στην περιοχή.