Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι νέοι ηλικίας 20 έως 23 ετών έπεσε στα νερά στο παλιό λιμάνι της Πάτρας και παρά τις προσπάθειες των Αρχών, τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Ads

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δύο κοπέλες και ένας άνδρας, ενώ ζωντανοί βγήκαν οι υπόλοιποι τρεις άνδρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το ΙΧ έπεσε στη θάλασσα οι τρεις άνδρες κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σημείο έφθασαν άνδρες της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού, καθώς και δύτες. Οι τελευταίοι ανέσυραν από το αυτοκίνητο δύο κοπέλες και έναν άνδρα που είχαν χάσει την ζωή τους.

Οι τρεις σοροί έχουν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, για τη διενέργεια νεκροψίας, ενώ οι τρεις διασωθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, τα τέσσερα αγόρια και τα δύο κορίτσια, είχαν γνωριστεί λίγες ώρες νωρίτερα σε πάρτι. Όταν τελείωσε το πάρτι επιβιβάστηκαν και οι έξι στο αυτοκίνητο, προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ads

image

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθύνθηκε στον δρόμο που βρίσκεται μέσα στη λιμενική ζώνη και οδηγεί από τον μόλο της Αγίου Νικολάου προς την ιχθυόσκαλα. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, το αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα, με αποτέλεσμα τα δύο κορίτσια και το ένα αγόρι να χάσουν την ζωή τους, ενώ τα άλλα τρία αγόρια κατάφεραν να βγουν σώα.

image

Άνδρες του Λιμενικού πραγματοποιούν έρευνες και παίρνουν καταθέσεις, προκειμένου να εξακριβώσουν το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στη θάλασσα.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι λιμενικοί είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της βροχόπτωσης, ενώ έχει γίνει έλεγχος αλκοτέστ στον οδηγό του αυτοκινήτου.

ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ: patrastimes.gr