Επίθεση δέχτηκε από έναν μπράβο του τομεάρχη της ΝΔ, Χαράλαμπου Βλάδου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος εκπομπής του καναλιού ACTION 24 στην οποία συμμετείχε. 

Ads

Το γεγονός κατήγγειλε στον αέρα ο Πέτρος Κωνσταντινέας, λέγοντας ότι η επίθεση ήταν απρόκλητη και σημείωσε ότι επειδή τα λεγόμενά του δεν άρεσαν ο άντρας του επιτέθηκε φραστικά. Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την εκπομπή, αρνούμενος να συνομιλήσει με τον Χαράλαμπο Βλάδο. Την επίθεση καταδίκασε και ο δημοσιογράφος του καναλιού Γ. Πολίτης. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει την επίθεση

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ να αποδοκιμάσει την επίθεση. 

Ads

«Η άθλια επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, από “συνεργάτη” – μπράβο του συντονιστή του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Χάρη Βλάδου, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής Χ2 στον σταθμό Action 24, αποτελεί ένα άκρως επικίνδυνο κρούσμα.

Ενώ είχε διακοπεί η εκπομπή προκειμένου να προβληθούν διαφημιστικά μηνύματα, ο “συνεργάτης” του Χ. Βλάδου εισέβαλλε στο τηλεοπτικό στούντιο και προπηλάκισε τον Π. Κωνσταντινέα εκτοξεύοντας απειλές εναντίον του. Η αθλιότητα αυτή ανάγκασε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από το στούντιο, αφού πρώτα κατήγγειλε το περιστατικό με την επανέναρξη της εκπομπής.

Περιστατικά τέτοιου είδους δεν έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι υποχρεωμένος να αποδοκιμάσει κατηγορηματικά τις αθλιότητες των “άριστων” που έχει περιμαζέψει στο κόμμα του».