Νεκρό είναι ένα εξάχρονο κορίτσι που παρασύρθηκε από φορτηγό στη Νίκαια.

Ads

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 6χρονη προσπάθησε να διασχίσει το οδόστρωμα με μία 7χρονη φίλη της.

Άμεσα έφτασαν οι δυνάμεις της Τροχαίας αλλά και το ΕΚΑΒ, που μετέφερε τις δύο ανήλικες στο νοσοκομείο, όπου και δυστυχώς ο θάνατος της 6χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επτάχρονο κορίτσι έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Ads

Οι αστυνομικοί βρίσκονται ήδη στο σημείο και λαμβάνουν καταθέσεις, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή.

Η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για το δυστύχημα

Το δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/7) στη Νίκαια με θύμα ένα 6χρονο κορίτσι περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

«Κατέβηκε μία γυναίκα με δύο παιδιά από ένα πούλμαν. Την ώρα που κατεβαίνει προσπαθεί να περάσει τη διάβαση να πάει στη νησίδα στη μέση της λεωφόρου» αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Εκείνη την ώρα ανάβει πράσινο για τα αυτοκίνητα και αρχίζει και τρέχει η γυναίκα με τα παιδιά αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Είχε ξεκινήσει το χωματουργικό και πάτησε τα δύο παιδιά» επισημαίνει.

«Ακούσαμε ουρλιαχτά από τα παιδιά και κάναμε νόημα στον οδηγό. Ήταν αργά για το ένα παιδάκι» τονίζει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Αναφερόμενος στον οδηγό εξηγεί πως είχε πάθει σοκ και δεν μιλούσε καθόλου και όταν ήρθε η μητέρα των παιδιών φώναζε «δεν φταίω». «Η γυναίκα που ήταν με τα παιδιά ούρλιαζε» πρόσθεσε ο άνδρας που είδε με τα μάτια του το τροχαίο.

Τι δήλωσε ο πατέρας της μικρής – Δωρίζει τα όργανά της

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, για την απίστευτη τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια.

«Κατέστρεψε το μέλλον μου, η ανιψιά μου χαροπαλεύει», είπε συγκινημένος ο πατέρας της 7χρονης.

«Αυτή η τιμωρία -έχασα το 2019 τον αδελφό μου, το 2021 την πεθερά μου- είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μια οικογένεια», προσέθεσε.

«Επαγγελματίας άνθρωπος, παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μια ψυχούλα, το αγγελάκι μου, που είχα όνειρα γι’ αυτήν. Η ανιψιά μου χαροπαλεύει», δήλωσε αγανακτισμένος έξω από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

«Θα δώσω ό,τι έχει μείνει, ματάκια, καρδούλα σε παιδάκια, να ζήσουν».

«Δεν ξέρω τι να πω. Να μην ξαναγίνει. Αλλά ξαναγίνονται. Είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει Παιδεία, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα», κατέληξε.