Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί στη Μεσσήνη. Ένας 59χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τη 10χρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο, βάζοντας τέλος στην ζωή του.

Ads

Ο πατέρας και η κόρη βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους από συγγενικό τους πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο πατέρας με αποτέλεσμα να αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά και στη ζωή του παιδιού του καθώς δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες πως ο δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα. Ο πατέρας είχε μείνει άνεργος εδώ και αρκετό καιρό, ενώ πριν από τρία χρόνια είχε πεθάνει και η σύζυγος του από σοβαρή ασθένεια.

«Το παιδί δεν είχε πρόβλημα στο σχολείο, ο μπαμπάς το υπερλάτρευε, δεν υπήρχε κάτι που να μας έδειχνε, ότι θα έφτανε εδώ», δήλωσε στo tharronewss αυτόπτης μάρτυρας που γνώριζε την οικογένεια και δίνει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την τραγωδία. 

* Φωτογραφία tharrosnewss