Άνδρας που έχει εξαφανιστεί από τα Πετράλωνα είναι πιθανόν να δολοφονήθηκε. Ο 50χρονος είχε εξαφανιστεί τουλάχιστον από την Παρασκευή, με τους φίλους του στο καφενείο να τον ψάχνουν, καθώς ανησύχησαν που δεν τον είχαν δει.

Ads

Οι έρευνες των αρχών έφτασαν σε έναν 21χρονο που μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον 50χρονο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το άτομο που εξαφανίστηκε είναι νονός του και τον σκότωσε πετώντας το πτώμα του στα σκουπίδια.

Αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, μπήκαν στο σπίτι όπου έμεναν οι δύο άνδρες και εντόπισαν αίματα. Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε και έρευνα στους κάδους της περιοχής αλλά δεν βρέθηκε κάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Ads

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open το Σάββατο, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις του 21χρονου. Συγκεκριμένα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον φερόμενο ως δράστη να πετάει σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής στη 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αίμα σε τρία δωμάτια, ανάμεσα σε αυτά τα υπνοδωμάτια, και επάνω σε κουβέρτες, εντόπισαν οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στο σπίτι του 21χρονου.

Οι αστυνομικοί, μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι με το οποίο ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι διέπραξε το έγκλημα. Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε έρευνα σε δύο κάδους σκουπιδιών, τους οποίους υπέδειξε ο 21χρονος ως αυτούς στους οποίους πέταξε τις σακούλες με το τεμαχισμένο πτώμα του νονού του. Πάντως, ο δήμος Αθηναίων ενημέρωσε την αστυνομία ότι οι συγκεκριμένοι κάδοι έχουν αδειάσει ήδη δύο φορές.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν και μαρτυρία η οποία υποστηρίζει ότι η μητέρα του φερόμενου ως δράστη πριν από δύο ημέρες είπε σε φίλους του 50χρονου ότι ο γιος της τον «έκανε κομμάτια». Όμως, τότε, κανένας δεν την είχε πάρει στα σοβαρά. Η γυναίκα έχει εξαφανιστεί και δεν έχει δώσει σημεία ζωής.