Την άρνηση της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη να απαντήσει ουσιαστικά στις αποκαλύψεις για το πόθεν έσχες τπυ τονίζει εμφατικά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κάνοντας μάλιστα λόγο για «οργισμένα τηλεφωνήματα στα κανάλια για να εξαφανίσουν την παρανομία του».

Ads

Διαβάστε επίσης: Τα αναπάντητα ερωτήματα για το Πόθεν Εσχες Μητσοτάκη

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου στην σφοδρή επίθεση του Αλέξη Τσίπρα στο twitter για το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού. Μεταξύ άλλων το Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε πως «Με τη σημερινή ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας δείχνει ξεκάθαρα ποιος κρύβεται πίσω από τις αθλιότητες κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του και ποιος ενορχηστρώνει τον πόλεμο λάσπης εναντίον τους».

Διαβάστε επίσης: Πόθεν έσχες Μητσοτάκη: Η ανάρτηση Τσίπρα και η απάντηση Μαξίμου

Ads

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του σχολιάζει την ανακοίνωση Μαξίμου λέγοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να μοιράζει και φωτογραφικά άλμπουμ από όταν ήταν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών εάν θέλει, αλλά αυτό δεν αναιρεί την υποχρέωσή του να απαντήσει:

Είναι αληθής ή όχι η υπογραφή της συζύγου του στα επίσημα έγγραφα από τις γαλλικές αρμόδιες Αρχές;

Τα επίσημα αυτά έγγραφα επιβεβαιώνουν πως δηλώνει ψευδές πόθεν έσχες και κρύβει γαλλική εταιρία από το 2016.

Αν τα έγγραφα είναι πλαστά να προσφύγει δικαστικά άμεσα εναντίον των Αρχών που τα συνέταξαν.

Αν είναι αληθή, τότε απλά συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα και να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα.

Για πόσο όμως θα λέει ψέματα στους Έλληνες φορολογούμενους για να κρύψει την παρανομία του;

Και τέλος, μετά τα οργισμένα τηλεφωνήματα στα κανάλια για να εξαφανίσουν την παρανομία του αναρωτιόμαστε, πόσο πιο χαμηλά θα πέσει;».