Την επικοινωνία που είχε με τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη παραδέχτηκε και ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Νότη Μηταράκης, το πρωί της Δευτέρας 31/1, σχολιάζοντας τις τελευταίες αποκαλύψεις του υπόδικου παρουσιαστή την Κυριακή 30/1 σχετικά με τις συνομιλίες που είχανε.

Ads

Υπενθυμίζεται πως  την Κυριακή 30/1, ο παρουσιαστής παρέθεσε μέσω αναρτήσεων του στα μέσα κοινωνικής δικτύω-σης, συνομιλία που είχε με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη. Συγκεκριμένα, ο Μ.Φουρθιώτης του είχε στείλει μήνυμα, για να του ζητήσει βοήθεια για ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε, και αφού τον ρώτησε για τις σχέσεις του με τον πρώην υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ο Νότης Μηταράκης του ανέφερε ότι οι δυο τους «είναι σφαγμένοι». Όπως γράφει, «γι’ αυτό έφυγα από εκεί», εννοώντας το υπουργείο Εργασίας

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο Νότη Μηταράκης όταν ρωτήθηκε αν είχε ανταλλάξει μηνύματα με τον Φουρθιωτη; Εκείνο απάντησε θετικά «Ναι ναι…». Ωστόσο, προσέθεσε πως «Φάνηκε από τα μηνύματα ότι δεν είχε πρόσβαση στην κυβέρνηση, αλλά αντίθετα επί ημερών Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη» είπε ενώ προσέθεσε ότι «είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν προνομιακές σχέσεις».

Σχετικά με τη συνομιλία που είχε στην οποία αναφέρθηκε το όνομα του Γιάννη Βρούτση, ο Νότης Μηταράκης περιορίστηκε να πει: «Με πήρε στο τηλέφωνο του είπα ότι δεν μπορώ να του μιλήσω, με ρώτησε αν έχω σχέσεις με ένα συγκεκριμένο άτομο του είπα όχι και αυτή ήταν η συζήτηση».

Ads

Διαβάστε επίσης: Μηταράκης σε Φουρθιώτη: «Είμαστε σφαγμένοι με τον Βρούτση. Γι’ αυτό έφυγα»

Υπενθυμίζεται όμως ότι την ανάρτηση του υπόδικου παρουσιαστή, το συγκεκριμένο άτομο στο οποίο αναφέρθηκε σήμερα ο Νότης Μηταράκης ήταν ο Γιάννης Βρούτσης. Μάλιστα από τα μηνύματα φαίνεται ότι ο Μηταράκης αποκάλυψε στον Μ.Φουρθιώτη ότι με τον υπουργό Εργασίας ήταν «σφαγμένοι» ενώ περιγράφοντας τις σχέσεις τους, τις χαρακτήρισε «οι χειρότερες», σημειώνοντας επίσης  ότι εξαιτίας του έφυγε και από το υπουργείο Εργασίας.

Σημειώνεται ότι o Νότης Μηταράκης στα μηνύματα ρωτά τον Φουρθιώτη σε τι μπορεί να τον βοηθήσει, και όταν εκείνος αναφέρεται σε προσωπικό θέμα που του έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Βρούτσης ο Μηταράκης του απαντά θετικά.