Συννεφιές και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες θα επικρατήσουν το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, ιδανικός καιρός για όσους θέλουν να κάνουν μια απόδραση από την πόλη.

Ads

Την Παρασκευή αναμένονται πρόσκαιρες ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά και τα βόρεια, επικράτηση βοριάδων στο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Πιο αναλυτικά, στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις. Ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται σε Δυτική – Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία και Βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγη αραιή συννεφιά μόνο στα νότια. Ο υδράργυρος αναμένεται να ανέβει μέχρι τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Το Σαββατοκύριακο, θα επικρατεί γενικά ήπιος καιρός, με μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, διατήρηση των βοριάδων στο Αιγαίο και λίγες μόνο νεφώσεις στην Ανατολική και Βόρεια Ελλάδα, ενώ υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες ασθενείς τοπικές βροχές.

Την 25η Μαρτίου αναμένονται νεφώσεις στην Ανατολική και Βόρεια Ελλάδα και κάποιες τοπικές βροχές στα νότια, βοριάδες και μέγιστη θερμοκρασία στους 16, τοπικά 18 βαθμούς Κελσίου.

Ads