Για τη νέα αρχή που προσπαθεί να κάνει στη ζωή του μίλησε ο Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος είχε εξαφανιστεί για αρκετό καιρό στον Πύργο, έπειτα από σκληρό bullying που δέχθηκε.

Ads

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ευχαρίστησε την Αγγελική Νικολούλη για την βοήθεια που προσέφερε, ενώ όταν η ίδια τον ρώτησε τί θα έλεγε στα παιδιά που του φέρθηκαν με τόσο άγριο τρόπο, ο ίδιος απάντησε:

«Από τότε που βγήκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Τίποτα δεν θα τους έλεγα… Τι να τους πω;». Παράλληλα, ο ίδιος πρόσθεσε πως θέλει να πει «ένα μεγάλο ευχαριστώ» σε όλους τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την υπόθεσή του και τον βοήθησαν.

Στην εκπομπή βρέθηκε και ο Δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη θετική ανταπόκριση του κόσμου στην περιπέτεια του Θύμιου και για την άμεση κινητοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Ads

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνακόπουλο, του βρήκαν σπίτι να μένει με χαμηλό ενοίκιο, εστιατόριο της περιοχής ανέλαβε δωρεάν τη σίτισή του, ενώ του έβγαλαν αστυνομική ταυτότητα και ΑΦΜ. Ακόμη, εγκρίθηκε ένα σημαντικό κονδύλι από το δημοτικό συμβούλιο για οικονομική βοήθεια και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να περάσει από επιτροπές για να λάβει τα επιδόματα που δικαιούται.

Παράλληλα, το επιστημονικό φόρουμ «Στο επίκεντρο ο άνθρωπος», με υπεύθυνη τη δημοσιογράφο Νατάσα Μποζίνη, έχει συγκεντρώσει γιατρούς, νοσηλευτικά ιδρύματα και ιδιώτες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να βοηθήσουν τον Θύμιο να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να αποκατασταθούν η υγεία και η εικόνα του, που υπέστησαν σοβαρή ζημιά μετά από το ατύχημα που είχε πριν χρόνια.