Ερωτικές επιστολές βρέθηκαν στο υπόγειο του Δημήτρη Λιγνάδη, κατά τη διάρκεια νέας αυτοψίας στην πολυκατοικία όπου διέμενε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ».

Ads

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», κατά τη διάρκεια της αυτοψίας την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι του σκηνοθέτη, οι Αρχές δεν είχαν ερευνήσει έναν κοινόχρηστο χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου φέρεται να βρισκόταν μέρος του αρχείου του ηθοποιού.

Εκεί, μετά από έρευνα, βρέθηκαν ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο Δημήτρης Λιγνάδης και σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ», η αποκάλυψη για τον συγκεκριμένο χώρο, έγινε όταν στα γραφεία της, έφτασε ένας κλειστός ανώνυμος φάκελος, ο οποίος περιελάμβανε φωτογραφίες στις οποίες διακρίνεται ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στο υπόγειο της πολυκατοικίας, που, δεν ερευνήθηκε από την αστυνομία.

Πριν λοιπόν από την κυκλοφορία της εφημερίδας οι δικαστικές Αρχές προχώρησαν σε νέα έρευνα στην πολυκατοικία εντοπίζοντας το συγκεκριμένο υπόγειο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρουσία εισαγγελέα εντόπισαν το αρχείο που υποδεικνυόταν μέσω των φωτογραφικών ντοκουμέντων που είχαν αποσταλεί στην «Μπαμ».

Ads

image

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ανέφερε σχετικά: «Χθες όταν αναρτήσαμε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, δυο εισαγγελείς επικοινώνησαν μαζί μου για να μάθουν πού αναφερόμαστε. Ο κοινόχρηστος χώρος βρισκόταν στο δεύτερο υπόγειο και εκεί υπήρχε μεγάλο μέρος του αρχείου του: κασέτες, εκατοντάδες ερωτικά γράμματα και προσωπικά αντικείμενα του Δημήτρη Λιγνάδη».

Η νέα έρευνα, σύμφωνα με τον ίδιο, έγινε χθες βράδυ και κράτησε ως τις 11 και μισή και κατασχέθηκαν ένα φορτηγό με κούτες και πράγματα του Δημήτρη Λιγνάδη που δεν είχαν εντοπιστεί στην πρώτη έρευνα που έγινε την περασμένη Τετάρτη.

Σε μια από τις επιστολές μάλιστα, που φέρεται να έχει γραφτεί για τον Δημήτρη Λιγνάδη, και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την «Μπαμ» αναφέρεται: «Σε θυμάμαι τα τελευταία 16 χρόνια κι ας ήμουν 10 χρόνων, όταν σε πρωτοείδα. Αλήθεια πόσο θα ήθελα τώρα να ήμουν 10 χρόνων.  Και εγώ ερωτεύτηκα το τσίρκο και τα κουρδιστά παιχνίδια. Αυτά, πριν από τις Μπάρμπι».

Ενώ σε ένα άλλο γράμμα που φαίνεται να έχει γραφτεί σε σελίδα τετραδίου, αναφέρεται: «Σε αγαπώ. Το αποφάσισα και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη[…] Και σε όποιον μιλήσει άσχημα θα πω “ότι όποιος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει τα μούτρα του”.

Και δεν θα σε ξαναθάψω στις φίλες και τους φίλους μου. Ούτε θα μιλήσω ξανά για σεξ, ούτε θα σου θυμίσω πως το έχουμε κάνει 7 φορές κι άλλες τρεις από το τηλέφωνο. Εντάξει δεν έγινε και τίποτα. Έχει περάσει ένας χρόνος και πέντε μήνες από την τελευταία φορά που το κάναμε live και περίπου ένας χρόνος από τότε που το κάναμε τηλεφωνικά και έχεις να με φιλήσεις στο στόμα από τα Χριστούγεννα, από πριν από τα Χριστούγεννα και μάλιστα χωρίς γλώσσα».