Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, η οποία εξαφανίστηκε την Πρωτοχρονιά.

Ads

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης η 41χρονη Γεωργία Μουράτη με ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Την εξαφάνισή της δήλωσε η μητέρα της στις 2/1 στο αστυνομικό τμήμα της Καλαμαριάς, ενώ την Πέμπτη εκδόθηκε missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

 

Πηγή: Το Χαμόγελο του Παιδιού

 

Ads

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Star, η 41χρονη εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ έστειλε δύο μηνύματα, σε διαφορετικό χρόνο, στη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Ο σύντροφος της Γεωργίας μίλησε στην εκπομπή του καναλιού, αναφερόμενος στη σχέση τους.

«Επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος» τόνισε.

Όπως υποστήριξε, η αστυνομία κατέσχεσε το κινητό του, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να αντλήσει πολύτιμα στοιχεία για την έρευνα.

Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η Γεωργία στον σύντροφό της αναφερόταν στα 5.000 ευρώ που φέρεται να πήρε μαζί της πριν εξαφανιστεί: «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Ο σύντροφός της διάβασε το μήνυμα μια ώρα αργότερα, καθώς κοιμόταν. Της απάντησε, ωστόσο, το μήνυμά του δε διαβάστηκε ποτέ.