Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε ο 29χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την μητέρα του το απόγευμα της Τετάρτης (21/12) στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival ο εισαγγελέας πρότεινε να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο, όπου αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του.

Υπενθυμίζεται ότι η 60χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από αστυνομικούς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Παπαδιαμάντη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και έπειτα από κλήσεις περίοικων.

Ο 29χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος σκότωσε τη μητέρα του. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε σχετική φαρμακευτική αγωγή.

Ads

Γείτονες υποστηρίζουν ότι η οικογένεια δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. «Ήρθαν δυο ασθενοφόρα, μετά την Αστυνομία. Μάλλον τη σκότωσε. Άκουσα κάτι φωνές. Τον 29χρονο τον γνώριζα φυσιογνωμικά μόνο, αλλά δεν είχε δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα. Δεν είχαν δώσει δικαιώματα στην γειτονιά, ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους», τόνισε καταστηματάρχης της περιοχής στο grtimes.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως όλα δείχνουν όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο καυγά, ο οποίος ξέφυγε.

Πληροφορίες αρχικά ήθελαν τον δράστη να έχει σκοτώσει στο ξύλο τη μητέρα του, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσε κουζινομάχαιρο και να κατακρεούργησε τη μητέρα του.

Η σορός της ατυχής γυναίκας θα μεταφερθεί σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και από την νεκροψία – νεκροτομή θα πέσει περισσότερο φως σχετικά με τις συνθήκες της δολοφονίας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε τον καβγά ανάμεσα σε γιο και μητέρα, ούτε αν εκείνη την ώρα ήταν και τρίτο πρόσωπο εντός του διαμερίσματος. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται βέβαιο πως θα καταθέσει στην αστυνομία και η σύντροφος του 29χρονου κατηγορούμενου.