Εξακολουθεί να αγνοείται o 34χρονος μητροκτόνος, ο οποίος πυροβόλησε εξ επαφής και σκότωσε τη μητέρα του, στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο το πρωί της Τρίτης σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, πλησίον των κοιμητηρίων.

Οι αστυνομικοί, αναλύοντας το ιδιόχειρο σημείωμα του δράστη, στο οποίο εξηγεί τους λόγους της αποτρόπαιας πράξης του, που βρήκαν σε έφοδο στο σπίτι του μετά τη δολοφονία, φοβούνται μήπως έχει αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ ερευνούν ακόμη αν το όπλο που βρήκαν στο σπίτι του σχετίζεται με τη δολοφονία.

Ads

Τι αναφέρει το σημείωμα

Οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι του 34χρονου βρήκαν σημείωμα στο οποίο φέρεται να ομολογεί την πράξη του.

Σύμφωνα με το Mega, στο ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε στο σπίτι του ο 34χρονος δράστης ομολογεί και εξηγεί γιατί προέβη στη δολοφονία της μητέρας του.

Επιπλέον, ο δράστης αναφέρει τα αίτια της επίθεσης προς τη μητέρα του και δηλώνει πως δεν ήθελε να της προκαλέσει ένα τόσο ισχυρό τραύμα.

Τέλος, φαίνεται ότι ο 34χρονος δεν είχε σκοπό να την πυροβολήσει θανάσιμα. Εξηγεί ωστόσο πως προχώρησε στην εγκληματική ενέργεια καθώς η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.